Wie zijn wij?

Paul Dehaen NV werd opgericht in 2001. Paul Dehaen is de oprichter en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de distributie-activiteiten. Het bedrijf heeft kantoren in België (Ghislenghien), Frankrijk, Verenigd Koningkrijk, Spanje, Italië en Polen.
 
In totaal heeft het bedrijf meer dan 50 werknemers. Onze omzet 30.000.000 euro is reeds in 2014 overschreden. Wij verkopen onze producten aan onafhankelijke discount retailers over de hele wereld.
 
De voortdurende groei van Paul Dehaen NV bewijst dat onze leveranciers en onze klanten ons als een partner zien. Wij zijn dan ook trots op onze leveranciers- en klantentevredenheid.

Nieuwe klant

Dehaen's klantenbestand staat volledig los en gescheiden van de bestaande reguliere kanalen. Alle nieuwe klanten worden onderzocht door ons Business Development Team. Dit om ervoor te zorgen dat er geen potentieel conflict ontstaat met uw verkoopactiviteiten.
 
Dehaen heeft een team van Accountmanagers die uw producten verkopen als onderdeel van hun portfolio: cosmetica, verzorging en onderhoudsproducten. Hun expertise in het verkoopbereik en de verscheidenheid is onovertroffen in onze industrie.
 
Onze klanten willen uw merk verkopen - ze zijn zeer merkbewust en vertrouwen op Dehaen om een link te bieden tussen merkfabrikanten en discount retailers.
 
Ons verkoopteam is uw verkoopteam!
 
 
 
 

Investeringen

Herinvesteringen in ons team, technologie, automatisering en faciliteiten betekent een verhoogde efficiëntie. Wij kunnen op elke stocksituatie anticiperen.
 
Onze mensen worden gekozen voor hun vermogen om met een snel roterende stock te kunnen jongleren. De eigenaren en het management team spelen een actieve rol in het bedrijf en zorgen ervoor dat het serviceniveau hoog wordt gehouden.
 
Ervaren personeel met kijk op de huidige markt
Ons team is een team van experts die samenwerken met leveranciers en klanten. Zowel ons verkoop- als ons inkoopteam heeft een grote kennis van onze produkten. Dit maximaliseert het rendement en garandeert de snelheid van reactie.
 
Ons verkoopteam is de beste in de sector. Dankzij het Dehaen verkoopteam worden merken toegankelijk voor de discount markt.
 
De nauwe banden die we hebben gesmeed met onze klanten stelt ons in staat om U te voorzien van een onovertroffen niveau van echte marktinformatie, geen geruchten, maar feiten.
 
Faciliteiten
Om onze capaciteiten te vergroten, werd onlangs een tweede nieuw magazijn geopend in Ghislenghien. Het geeft ons een totale opslagruimte van 22.000 m2. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op uw behoeften, ongeacht hoe groot uw behoeften zijn. De organisatie van onze supply zorgt voor een kosteneffectieve route van de goederen, niet alleen om uw kosten te minimaliseren, maar ook om uw producten in de best mogelijke conditie bij de eindverbruiker te bezorgen.
 
Technology en automatisering
Om ervoor te zorgen dat de voorraad voor de vervaldatum wordt verkocht aan de eindverbruiker en de goederen te kunnen traceren, werd ons business proces herontworpen in ons ERP-systeem Microsoft Dynamics AX. Vanaf de start was het ons doel om de goederen door een maximum aan automatisering sneller in voorraad op te nemen en zo snel mogelijk vrij te geven, dit met betrekking tot FIFO (First IN First OUT: nl. eerste binnen eerste buiten), vervaldatum en de traceerbaarheid van de verkochte goederen.
 
Onze relatie met onze leveranciers is van vitaal belang voor ons - de sleutel hiervoor is "Merk" bescherming.
 
Wij beschermen uw merk door alleen te verkopen aan nieuwe klanten, niet via de bestaande kanalen. We verkopen discreet en 'onder de radar'. Totale bescherming van uw merk - volledige controle over de voorraad plaatsing en de prijs - veilige merk reputatie.